Unigeo Kft.

Kapacitásbővítő beruházás megvalósítása az Unigeo Kft.-nél

Technológiai modernizációt eredményező kapacitásbővítés megvalósítása az Unigeo Kft.-nél

Kapacitásbővítő beruházás megvalósítása az Unigeo Kft.-nél

Kapacitásbővítő beruházás megvalósítása az Unigeo Kft.-nél

Kapacitásbővítő beruházás megvalósítása az Unigeo Kft.-nél

MIKRO-, KIS-ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK TECHNOLÓGIAI KORSZERŰSÍTÉSE CÉLÚ HITEL PROGRAM

Innovatív eszközbeszerzés az Unigeo Kft.-nél

Eszközberuházás az Unigeo Kft.-nél

Képek Galériák

Kérjük tekintse meg galériáinkat.  --> ITT

Néhány szóban rólunk

kapcsolat_nagyAz 1996-ban alakult cégünk fő tevékenységi köre a közműépítés. Csatorna, víz, gáz és elektromos kábelek fektetése komplett kivitelezése...

CONTACT Kapcsolat

  • Telefon:
    +3620-434-4186
  • Fax:
    +3623-383-041
  • Email:
    unigeokft@gmail.com
  • Címünk:
    2049. Diósd,
    Homokbánya utca 6.
Kezdőlap » Rólunk Írják, mondják
A+ R A-

"2015 őszén szükségessé vált telephelyünkön a csatornarendszer részleges átépítése. Üzleti partnereink javaslatára a kivitelezéssel megbíztuk az Unigeo Kft., akinek szakemberei kellő körültekintéssel, kiváló szakértelemmel és rugalmassággal megelégedésünkre végezték el a munkát.
Köszönjük az együttműködést Helter Ádám ügyvezető úrnak és kollegáinak. Tapasztalataink alapján az Unigeo Kft.-ét ajánlani tudjuk hasonló munkák elvégzésére!

Budapest, 2016.01.15

Tóth Péter, ügyvezető
PURATOR Ingatlankezelő Kft"



"Tisztelt Unigeo Kft.

2015. Augusztusában megbíztam az Unigeo Kft.-t új lakossági vízvezetékem kiépítésével.
A talaj feltárás során sok előre nem kalkulált nehézséget kellett leküzdeniük.
A munkát teljes megelégedésemre rekordsebességgel és nagy alapossággal végezték el,valamint a térburkolatot tökéletesen helyreállították.
Ezért őszintén ajánlom minden jövőbeni lakossági és közületi megrendelőnek az Unigeo Kft. munkáját.

Köszönettel :Dr.Mészáros Tibor Budapest 1221.Szentkorona utca 11."




„ 2014-ben bíztuk meg az Unigeo Kft.-t Diósd, 2087-3 hrsz-ú út ivóvíz gerinchálózat, valamint telken belüli vízóra aknák kiépítésével.

A munkát határidőre, a megbeszélt kondíciókkal végezték el.

A szükséges engedélyeket, igazolásokat mindig időben megkaptuk. Az ivóvízhálózatot már használjuk, felmerült hiányosságot nem tapasztalunk, munkájukkal maximálisan elégedettek vagyunk."




"Diósdi kétlakásos családi házunk csatornabekötésére tavalyi év őszére nyílt lehetőségünk, és végül december közepén tudtunk rá sort keríteni.

Nyeles telekről és két lakás bekötéséről lévén szó, a feladat egy átlagos rákötésnél lényegesen bonyolultabb volt, tekintve, hogy a meglévő rendszer teljes átalakítása, ill. részben új kiépítése vált szükségessé. Mindezt úgy szerettük volna elérni hogy a szükséges bontási - helyreállítási munkák a minimálisra szorítkozzanak, továbbá, hogy a két család közlekedése a munkálatok ideje alatt is biztosított legyen.

Így esett a választásunk az UNIEGO Kft.-re, és döntésünk helyesnek bizonyult. A cég munkatársai gondos feltárásokat követően, gyorsan szakszerűen, valóban a legkisebb felfordulás árán az előírásoknak és elvárásainknak mindenben megfelelően végezték el a rendszer kivitelezését.

Az UNIEGO Kft.-t valóban nyugodt szívvel tudom ajánlani mindazoknak, akik hasonló megoldandó feladat előtt állnak.

Zorkóczy Péter
(Diósd Szabadság u. 119.)"




"Régóta ismerem az UNIGEO tulajdonosát, vezetését. Így tisztában voltam azzal, hogy a tulajdonos, és munkatársai a cég működésének kezdete óta elkötelezett a minőségi kivitelezés iránt. Azt is tudtam, hogy a Társaság főbb profiljába tartozik a szennyvízhálózatok és a hozzájuk kapcsolódó műtárgyak építése, így a házibekötések is.

Nem volt kérdés tehát, hogy mikor aktuálissá vált diósdi családi házunk házi csatornabekötése, a kivitelezésére az UNIGEO céget bíztuk meg.

A megbízása a teljes házi csatornahálózat kiépítésére szólt. El kellett végezni a meglévő aszfaltburkolat felvágását, a meglévő csatornaszakasz feltárását, majd a tervező által megtervezett módon kivitelezni az új csatornaszakaszt, végig az utcai gerinctől egészen a meglévő derítő kiváltásáig, a meglévő csatornaszakaszra való rákötéssel, tisztítóaknák elhelyezésével.

Az UNIGEO-nak ahogy vártuk, nem okozott problémát a kivitelezés. Gyorsan, pontosan és hatékonyan dolgoztak, megfelelő módon, tömörítve vissza is temették a felvágott és már csatornázott útvonalat.

A munkálatok megfelelően, rugalmasan, szakszerűen lettek ellátva. Az előre nem látható problémákat is szinte azonnal megoldották.

A céget mindenkinek csak ajánlani tudom, hiszen magas fokú gépesített, kiváló technikai felszereltségének és képzett szakember gárdájának köszönhetően szinte bármilyen mélyépítési beruházás kivitelezésére képes jó minőségben, a Megrendelő elvárásainak megfelelően.

Hisnyai Béla"



„Vélemény az Ön vállalkozása által elvégzett munkáról

2014. októberében adtam megbízást jelen cég vezetőjének, hogy az általuk a Léda utcában végzett útépítő munkálatok befejezését követően – amelynek során utcánk új viacolor útburkolatot kapott – az utca új képének megfelelő kapubejárót építsenek az ingatlan gyalogos és gépkocsival történő megközelítése érdekében.

A Kft dolgozói hozott anyagból kiváló minőségű, az utca új jellege szerinti bejárót építettek rendkívül rövid kivitelezési határidővel, rugalmas hozzáállással. Maximálisan figyelembe vették a környezet adottságait és azon különleges körülményt is, amely szerint a szintek kialakítása során tekintettel kellett lenni a korábban nagy lejtési szöggel megépített garázsbejáró magas pontjára, amelyen ezt megelőzően mindig fennakadt még egy normál építésű személygépkocsi is.

Ezúton is szeretném megköszönni az elvégzett kiváló minőségű munkájukat és a munkavégzés során nyújtott rugalmas hozzáállásukat.

Üdvözlettel:

Schmell Gábor
2049 Diósd, Léda u. 13."



1

1

1

1